Voordelen en nadelen van Winstrol (Stanozolol) bij het verkrijgen van hoogwaardige spiermassa

Het is niet zo moeilijk om het beroep achter Winstrol te zien.

Het is een geweldige samenstelling. Geeft u snelle resultaten. Laat je eruit zien als een bot.

En het is een mondelinge. Tenminste de meeste mensen die we kennen, neigen naar orale Winny in plaats van te kiezen voor de depotversie.

Het was een groot deel van onze steroïde-experimenten in de vroege dagen. We gebruiken het niet meer. Dat komt omdat het ons ondraaglijke spierkrampen geeft en ja, het is ook niet vergevingsgezind op onze haarlijn.

Maar dat betekent niet dat u Winstrol niet kunt gebruiken.

Winstrol kan zelfs worden gebruikt voor een geweldige steroïde cyclus voor lichaamshercompositie. Het heeft ook zijn plaats in een snijdende en een bulkstapel, op voorwaarde dat u de effecten kent en enkele van de zijkanten die het kan veroorzaken.

Als je altijd al geïntrigeerd was door de fascinatie van ‘Winny’ die veel concurrerende bodybuilders delen, dan is hier het overzicht van een van de meest populaire orale steroïden aller tijden.

Wat is Winstrol?

Winstrol is een DHT-afgeleide anabole steroïde die aan populariteit heeft gewonnen als afwerkingsmiddel vanwege het uitdrogende effect dat het op je spieren heeft.

Bodybuilders voegen het meestal toe aan het einde van een cyclus voor wedstrijdvoorbereiding, omdat het ervoor zorgt dat de spieren hard en gestreept lijken in tegenstelling tot nat en vol.

Winstrol is ook vrij populair in de atletische gemeenschap vanwege zijn vermogen om opmerkelijke krachttoename te bevorderen zonder een dramatische gewichtstoename te veroorzaken.

LEZEN  Geschiedenis van de creatie van anabole steroïden. Waar komen ze vandaan?

Afgezien van Ben Johnson , die ongetwijfeld het onderscheid verdient van de meest beruchte atleet die betrapt wordt op doping met Winny, is het ook meer recentelijk gebruikt door MMA-jagers die op zoek zijn naar meer kracht en een beetje spierhardheid dan grootte.

Dat is eigenlijk verrassend, gezien het feit dat Winny je gewrichten en gewrichtsbanden behoorlijk kan rotzooien, ongeacht hoeveel supps je popt.

We zullen dat even bespreken.

Misschien is het de toegevoegde agressie die Winny favoriet maakt bij MMA-jagers. Ze zagen er gescheurd, gezwollen en absoluut slechte kont uit met de agressie om op te starten.

Wat zijn de resultaten die u kunt behalen met Winstrol?

Winstrol heeft alle eigenschappen van een typische DHT-afgeleide anabole steroïde. Het heeft een beoordeling van 200 op de anabole schaal en slechts 20 op de androgene schaal.

De anabole beoordeling is vrijwel perfect wanneer u de haalbare resultaten vergelijkt. De androgene beoordeling kan behoorlijk misleidend zijn.

Winny kan streng zijn voor iedereen die vatbaar is voor die partijen en zelfs voor mensen die dat niet zijn.

Voor nu zijn hier de resultaten die u kunt krijgen met Winstrol.

Magere spier:

Winstrol verhoogt de stikstofretentie, verhoogt de eiwitsynthese en onderdrukt corticosteroïde hormonen. Een combinatie waarmee u in een ophopende cyclus een redelijke hoeveelheid spiermassa kunt krijgen. Maar het is geen steroïde die bekend staat om het bevorderen van spiergroei. In plaats daarvan wordt het vaak gebruikt in een snijcyclus om spierverlies te voorkomen.

SHBG:

Winstrol is een van de krachtigste verbindingen die u kunt gebruiken om de SHBG-waarden te verhogen. Een toename van SHBG verhoogt niet alleen de hoeveelheid vrij testosteron in uw lichaam, het kan ook de effecten van andere anabole steroïden versterken.

LEZEN  De krachtige steroïde clenbuterol als vetverbrander in krachtsporten

Sterkte:

Een van de meest opmerkelijke eigenschappen van Winstrol is het vergroten van kracht en dit heeft het een favoriet gemaakt bij niet-competitieve atleten. Het kan je sterker en sneller maken in zowat alles wat je doet. Dat gezegd hebbende, het heeft een van de langste detectietijden onder steroïden. U kunt dus zelfs 6 maanden na uw laatste dosis positief testen op Winny.

Wat zijn de bijwerkingen van Winstrol?

Winstrol is een van de gemakkelijkste te begrijpen anabole steroïden. Wat betekent dat de bijwerkingen die het kan veroorzaken, gemakkelijk beheersbaar zijn.

Maar het hangt ook af van de dosering en de duur van de cyclus. Gebruik het bij hogere doses dan aanbevolen en het zal enkele ernstige bijwerkingen veroorzaken.

Idem met de duur.

Afsluiten:

Winstrol zal uw natuurlijke testosteronproductie stilleggen. Daarom wordt het, net als andere orals, ten zeerste aanbevolen om het met een testbasis te gebruiken .

Levertoxiciteit:

Winstrol is een 17C-AA anabole steroïde, wat betekent dat het een gemethyleerde orale steroïde is die de lever moet omzeilen om beschikbaar te zijn voor absorptie. Dit maakt het lever giftig. Dat is ongeacht of u de orale of de injecteerbare gebruikt. Beide zijn 17C-AA en beide zijn giftig voor de lever.

Winstrol is een 17C-AA anabole steroïde, wat betekent dat het een gemethyleerde orale steroïde is die de lever moet omzeilen om beschikbaar te zijn voor absorptie. Dit maakt het lever giftig. Dat is ongeacht of u de orale of de injecteerbare gebruikt. Beide zijn 17C-AA en beide zijn giftig voor de lever.

Lipiden:

Winstrol verlaagt HDL-waarden (goede cholesterol) en verhoogt LDL-waarden (slechte cholesterol). Als je een slechte cardiovasculaire gezondheid hebt, is het vanzelfsprekend dat je deze steroïde niet eens mag aanraken. Maar als je gezond genoeg bent, kun je dit gebruiken met een behoorlijke hoeveelheid suppletie met Omega-vetzuren en door cardiovasculaire oefeningen op te nemen. Dit brengt ons bij de volgende bijwerking.

LEZEN  Voordelen van Anavar (Oxandrolon) in bodybuilding en powerlifting

Gewrichtspijn:

Winstrol is geweldig voor de botten en het heeft ook een positief effect op pezen. Maar verrassend genoeg veroorzaakt het gewrichtspijn bij veel atleten (inclusief ons), wat de eigenschappen als steroïde tegenspreekt. Veel experts geloven dat het het diuretische effect van het medicijn is dat de gewrichtspijn veroorzaakt en als gevolg daarvan stapelen veel atleten Winstrol met een lage dosis Deca Durabolin . Geeft je alle pluspunten van Winny en houdt je gewrichten soepel en glad.

Androgeen en oestrogeen:

Winstrol aromatiseert niet en de kans dat het bitch-tieten veroorzaakt is bijna niemand. Het heeft ook een zeer lage androgene rating en we kennen mensen die het kunnen gebruiken in obsceen hoge doses zonder problemen. Maar als u genetisch vatbaar bent voor androgene bijwerkingen, kan dit de ergste zijn.

Winstrol versus Oxandrolon

Dat hangt af van wat u probeert te bereiken en uw tolerantieniveau voor de bijwerkingen.

Als je kijkt naar minimale kanten, wat spierverharding en wat vasculariteit, dan is Oxandrolon met Test een goede stapel voor jou.

Maar als je op zoek bent naar enorme krachtwinsten, veel agressie en competitieve hardheid , dan is er geen vervanging voor Winny.

Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de kanten en hoe u deze kunt verzachten.                                                                                                                                          

Mondeling versus injecteerbare Winstrol

Winstrol is verkrijgbaar in een op water gebaseerde melkwitte injectie en een op olie gebaseerde injectie.

De op water gebaseerde zijn pijnlijk als de hel en zijn vatbaar voor infecties op de injectieplaatsen. Niet aanbevolen, tenzij u een mysterieuze fascinatie heeft voor pijnlijke injecties.

Op olie gebaseerde producten zijn goed. Maar er is heel weinig verschil in de resultaten die kunnen worden bereikt met een injecteerbare en een orale versie van Winstrol.

Johan Visser

Next Post

Hoe training te verbeteren met Trenbolone (Tren)

ma jan 27 , 2020
Het zorgt ervoor dat we in elkaar willen krimpen wanneer we zien dat amateurs zichzelf op 16-jarige leeftijd vastmaken aan Trenbolone, wanneer hun lichamen niet eens volledig ontwikkeld zijn. Om eerlijk te zijn, zouden we een soortgelijke reactie hebben, zelfs als ze gewoon oude test zouden gebruiken. Zonder te klinken […]