Sustanon 250 – de volgende generatie anabole steroïden

Terwijl testosteron Cypionate wordt beschouwd als de gouden standaard voor TRT in de Verenigde Staten, wordt Sustanon 250 vaker gebruikt in veel andere landen, waaronder Europa en Australië.

Voor de niet-ingewijden is Sustanon 250 een quad-stack van vier testosteronesters , waarvan er twee korter werkende esters zijn, één een mediumester en één langwerkende ester met een halfwaardetijd van ongeveer 15-20 dagen.

Het idee achter het stapelen van verschillende esters in één product is om de frequentie van pinning te minimaliseren. Of zo lijken de fabrikanten te denken.

En het werkt tot op zekere hoogte gezien het feit dat de langwerkende ester twee weken na uw laatste pin piekniveaus bereikt.

Eén pin per veertien dagen lijkt echter niet te helpen bij het handhaven van stabiele niveaus van testosteron in het bloed, zoals veel mensen zijn begonnen te ontdekken.

Integendeel, je kunt het heel goed gebruiken voor bodybuilding-doeleinden als je je T-niveaus boven normaal wilt verhogen.

Ongeacht waarvoor u het wilt gebruiken, het is gewoon oude T verpakt in een glanzende fles.

Als je hebt besloten dat Sustanon 250 je bron van jeugd zal zijn, dan is hier hoe je het kunt gebruiken om de zijkanten te minimaliseren en de voordelen te maximaliseren.

De pieken en dalen

Sustanon 250 is de merknaam voor een op olie gebaseerde oplossing die een mengsel is van vier verschillende testosteronesters.

De combinatie is dit.

  • Testosteronpropionaat – 30 mg (korte ester)
  • Testosteron fenylpropionaat – 60 mg (korte ester)
  • Testosteron Isocaproate – 60mg (Medium Ester)
  • Testosteron Decanoate – 100mg (Long Ester)

De oplossing is gemengd in Arachis / Pinda-olie en als u allergisch bent voor pinda’s of soja, is er de eerste reden om Sustanon 250 niet te gebruiken.

Maar als je dat niet bent en dat is de enige beschikbare vorm van testosteron voor jou, dan zul je na de allereerste injectie onmiddellijk een boost merken in je humeur, je energieniveaus en je kracht als je T-niveaus stijgen.

Dat zijn de kortwerkende propionaat- en fenylpropionaatesters die in werking treden. Helaas hebben deze een zeer korte halfwaardetijd van maximaal twee dagen.

Dus het wist je systeem zodra het in werking treedt. Dit veroorzaakt vaak een plotselinge daling van T-niveaus na de piek.

Dan begint de middelgrote Isocaproate-ester, die een halfwaardetijd van 9 dagen heeft, ongeveer een dag of twee later. Dit veroorzaakt opnieuw een lichte piek in T-niveaus.

Eindelijk begint de langwerkende decanoaatester, met zijn halfwaardetijd van 15 dagen. Tegen die tijd moet u klaar zijn voor uw volgende injectie.

Is eenmaal per week of eenmaal in twee weken het ideale protocol om Sustanon 250 te gebruiken?

Als u het voor TRT of HRT gaat gebruiken, lijkt het een keer in de week of eens in de twee weken ideaal te zijn, omdat fluctuerende testniveaus vaak de symptomen kunnen verergeren die u probeert te verlichten.

LEZEN  Testosteron Esters gebruiken om betere resultaten voor gewichtheffen te krijgen

Bovendien gebruikt u vier verschillende esters, die zo goed zijn als vier verschillende verbindingen.

Het verlagen van de ideale E2-niveaus voor elk van deze verbindingen is een uitdaging die de meeste first-timers niet aankunnen.

Raad eens wat een stabieler testniveau een stuk eenvoudiger maakt? Test Cyp of Test Enanthate.

Hoe stabiele testniveaus van Sustanon 250 te handhaven

De eenvoudigste manier is om de dosis te splitsen en in drie pinnen per week te verdelen.

Op deze manier krijgt u een kleinere dosis met elke pin die de plotselinge testpiek en crash voorkomt.

In plaats daarvan hebt u een vast niveau van de snelwerkende esters om de twee dagen.

Dit helpt om stabiele testosteronniveaus te handhaven en de meeste symptomen te verminderen die worden geassocieerd met de fluctuerende hormonen.

Sustanon 250 gebruiken voor een steroïde cyclus

Nogmaals, de enige mogelijke reden waarom we voor Sustanon 250 voor een steroïde cyclus zouden kiezen, is als we geen andere testosteronester kunnen vinden, wat ongelooflijk zeldzaam is.

Bovendien is de kortst werkende testosteronpropionaatester in het mengsel berucht om het veroorzaken van PIP.

Veel mensen krimpen ineen van de pijn die de Sustanon-injectie hen veroorzaakt, waardoor ze twee keer nadenken voordat ze meerdere keren per week injecteren.

Toch zijn er enkele theorieën die de ronde doen hoe je de PIP kunt verminderen. Houd er rekening mee dat we deze niet aanbevelen.

  • Verdun de oplossing met steriele, gefilterde GSO. Dit lijkt de PIP weg te nemen.
  • Meng het met 0,5 ml Masteron Enanthate. Volgens anekdotische beoordelingen lijkt dit de PIP op zijn minst met 50% te verminderen.
LEZEN  Geschiedenis van de creatie van anabole steroïden. Waar komen ze vandaan?

Dit is wat je kunt verwachten van de Sustanon 250-cyclus

Ervan uitgaande dat u begint met 500 mg / week Sustanon 250, injecteert u twee keer per week.

Dit is wat je de komende dagen van de cyclus kunt verwachten.

Morning Wood en libido:

Als het ontbreekt aan de wil om seks te hebben, dan zal testosteron het omhoog schieten. Je wordt net zo hard wakker met ochtendhout als tijdens je tienerjaren. Hoewel dat niet noodzakelijkerwijs zich vertaalt in prestaties, is het gevoel van wakker worden met een stijve ongeëvenaard. Bovendien zorgt de libido-boost ervoor dat je de hele dag seks wilt hebben. Beter een partner die bereid is om te gaan met de plotselinge, toegenomen wens om te copuleren.

Kracht en energie:

Testosteron transformeert gewoon de manier waarop je je elke dag voelt. Je bent klaar om wakker te worden en naar de sportschool te gaan. Zodra je begint met tillen, wil je voor altijd doorgaan. Je voelt je positiever en energieker. Het wordt niet voor niets ‘ het Godgevoel ‘ genoemd.

Spiermassa :

Bij 500 mg / week Sustanon zou je minstens 15-20 pond moeten kunnen krijgen. spiermassa in een cyclus van 12 weken . Een deel ervan zal water zijn dat je verliest nadat je eraf bent gekomen. Maar zodra u dat water verliest, blijft er een spiermassa achter.

Aromatisatie:

Veel mensen die in het begin heel mager zijn, worden weggegooid door hoe snel en hoe extreem de aromatisering hen raakt. Je lichaamsvet speelt slechts een kleine rol bij het aromatiseren. Dus let op symptomen. Krijg bloedwerk gedaan halverwege de cyclus en gebruik Arimidex om uw E2-waarden te verlagen indien nodig. Met test is het meestal eenvoudig om dingen onder controle te krijgen.

Testiculaire atrofie:

Die geslachtsklieren zullen krimpen naarmate de cyclus vordert. Dit is echter volkomen normaal. Je kunt HCG toevoegen met je pinnen om de atrofie te minimaliseren en de gonaden te laten functioneren.

Johan Visser

Next Post

Voordelen en nadelen van Winstrol (Stanozolol) bij het verkrijgen van hoogwaardige spiermassa

ma jan 27 , 2020
Het is niet zo moeilijk om het beroep achter Winstrol te zien. Het is een geweldige samenstelling. Geeft u snelle resultaten. Laat je eruit zien als een bot. En het is een mondelinge. Tenminste de meeste mensen die we kennen, neigen naar orale Winny in plaats van te kiezen voor de depotversie. Het […]